Πολιτική

Tsoglanaria rusticana

sxinas1453048756

—του Γιώργου Τσακνιά για τη στήλη Παροράματα και ημαρτημένα

Διάβασα το κείμενο του Ιάσονα Σχινά – Παπαδόπουλου, γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο απαντά στις κατηγορίες του Πρώτου Θέματος ότι ο αδελφός του διορίστηκε σύμβουλος στο Μαξίμου και η μητέρα του σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας. 

Πίσω από αυτό το μνημείο ηλιθιότητας — ή, μάλλον, όχι: κατ’ αρχάς, μέσα σε αυτό το μνημείο ηλιθιότητας υπάρχουν ένα σωρό ορθογραφικά που βγάζουν μάτι και δείχνουν αφενός ότι ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ είναι αγράμματος, αφετέρου ότι δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος στο left.gr να ρίξει μια ματιά στο κείμενο για να τον προστατεύσει. Μπορεί, βέβαια, να μην του το πείραξαν για να διατηρηθεί ο αυθορμητισμός και η λαϊκότητα, ξέρω γω.

Πίσω, τώρα, από αυτό το μνημείο ηλιθιότητας υπάρχουν πολλά: υπάρχει η κραυγαλέα υπεκφυγή να απαντήσει στις κατηγορίες ότι διόρισε το σόι του — το ότι η γιαγιά του ήταν επονίτισσα σε κανένα λογικό σύμπαν, είτε «αστικό» είτε «μαρξιστικό», δεν σημαίνει ότι η μάνα του κι ο αδερφός του δεν διορίστηκαν…

Διαβάστε τη συνέχεια στο dim/art

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top