Πολιτική

Εμετός στα γαλλικά

lakis ok

—της Ξένιας Κουναλάκη για τη στήλη Παροράματα και ημαρτημένα

«Φτάνει. Δε θα γίνουμε η λεκάνη για να κάνει τον εμετό του ο Σόιμπλε. Ο ηγεμών. Οδηγούν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Και στη συνέχεια τη Γαλλία». Από τον Ιούλιο περίμενε να του τα πει του Φρανσουά του Ολάντ ο Λάκης ο Λαζόπουλος με νομ ντε γκερ «Μήτσος» . Χθες βράδυ άδραξε την ευκαιρία. Στο Γκαζάρτε. Για να του αναπτύξει τη σύνθετη πολιτική του σκέψη και να τον προειδοποιήσει. Ότι η χώρα του είναι με το ένα πόδι απέξω από το Ευρώ. Εξαιτίας «του νέου παρανοϊκού της ιστορίας», του «συσσωρευτή μίσους», όπως αποκαλούσε τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών στα ψύχραιμα μανιφέστα του, στο Al Tsantiri

Διαβάστε τη συνέχεια στο dim/art

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top