Πολιτική

Γόβα στιλέτο

d0239bad7e6aceb8c8700c9439285a0b

—του Γιάννη Παπαθεοδώρου για τη στήλη Ανώμαλα Ρήματα

Στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, η κ. Ραχήλ Μακρή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town, φορώντας κόκκινες τουαλέτες και, βέβαια, τις γνωστές γόβες Louboutin, με σήμα κατατεθέν την κόκκινη σόλα. Ανάμεσα στις άλλες πληροφορίες, μάθαμε από το περιοδικό ότι οι πανάκριβες γόβες δεν ήταν δανεικές για τις ανάγκες της φωτογράφισης αλλά ανήκαν στην προσωπική συλλογή της κ. Μακρή. Φαίνεται πως η αντίσταση στα Μνημόνια και η οικονομική κρίση δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει την κ. Μακρή μακριά από τον πειρασμό των διάσημων παπουτσιών, τα οποία εδώ και καιρό διαφημίζονται ως τα πλέον «ακαταμάχητα αξεσουάρ» της γυναικείας μόδας. Αλλά στους καιρούς που ζούμε, ποιος θυμάται πια την αντίσταση στα Μνημόνια; Και κυρίως, ποιος θυμάται τη ΛΑΕ;

oewgztjlgd566067d07934f

Η διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας Louboutin έλαβε προσφάτως νέα τροπή και νέα πλοκή, καθώς η «κολεξιόν Άνοιξη-καλοκαίρι 2016» παρουσιάζεται με τη μορφή ενός αστυνομικού θρίλερ με τίτλο «Ποιος σκότωσε την Αμαζούλα;». Το φιλμάκι, σκηνοθετημένο από την γνωστή πριγκίπισσα Olga de Grece, εστιάζει στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος. Η ντετέκτιβ καταφθάνει στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ ήδη διακρίνονται οι γόβες της με την κόκκινη σόλα. Στο πάτωμα βρίσκεται ήδη νεκρή μια γυναίκα. Η κάμερα ζουμάρει στα σανδάλια της. Όλα τα ονόματα των ηρώων παραπέμπουν στο όνομα των παπουτσιών: Wawy Dolly ονομάζεται η καμαριέρα, Baila Spike ονομάζεται η ντετέκτιβ, Laperouse ο αστυνομικός, και Amazoula ονομάζεται η νεκρή, που έχει πάρει το όνομα της τα σανδάλια Amazoulo. Ο μυστηριώδης φόνος της ιδιοκτήτριας πρέπει να εξιχνιαστεί, ενώ κάθε αξεσουάρ και κάθε ζευγάρι γόβες της νέας κολεξιόν μπορεί να αποδειχτεί αποδεικτικό στοιχείο για την επίλυση του μυστηρίου του εγκλήματος…

Διαβάστε τη συνέχεια στο dim/art

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top