Το Σύνθημα της Ημέρας

Έχουμε Μπάρμπα στο Μαξίμου!

BARBA-FLAB2

Καλεσμένη στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη:
«Πιστεύω στο Κίνημα Αλλαγής και στη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί να ελέγξουν το κρατικό χρήμα και την ασυδοσία… Στον Τσίπρα μου αρέσει η ταπεινότητά του, δεν επαίρεται δεν έχει αλλάξει. Θα τον ήθελα να κατεβαίνει πιο πολύ στον κόσμο. Προσωπικά δεν τον ξέρω… Δυστυχώς τότε που κατέβηκα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη έκανα το ίδιο λάθος: Κατεβαίνω για να βολευτώ, είπα…»

ΘΕΡΜΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top