Το Σύνθημα της Ημέρας

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τον Σημίτη

sinthima-280117

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ

Το νέο ενωμένο ΠΑΣΟΚ εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τη χθεσινή δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ότι «το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος».
Ζητάει από το πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ να κάνει ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ και να μετανοήσει ειλικρινά διότι:
– Ασχολήθηκε με τα μικροζητήματα της ένταξης της χώρας στην ευρωζώνη, της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, της ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ και όχι με το να βάλει τάξη στο εσωτερικό του κόμματός μας και να περιορίσει τη διαφθορά μας.
– Υποχώρησε στην λαϊκή εξέγερση κατά της μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού, στην οποία πρωτοστατήσαμε με πάθος και δεν επέμεινε μέχρι να πέσει η κυβέρνησή του και να παραδώσει την εξουσία στον Καραμανλή ώστε να τιναχτεί η χώρα στον αέρα μια ώρα αρχύτερα.
– Προειδοποίησε έγκαιρα ότι «η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς το ΔΝΤ» γρουσουζεύοντας την μελλοντική πορεία της χώρας προς τον γκρεμό.
– Με τις συνεχείς πολιτικές του παρεμβάσεις όπου εξέφραζε καθαρά προσωπικές του απόψεις, χωρίς να λαμβάνει σχετική άδεια, υποχρέωσε τη νέα ηγεσία του κινήματος να πάρει την ευχάριστη απόφαση να τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική μας ομάδα.

ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top