Το Σύνθημα της Ημέρας

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟΣ ΠΟΛΟΣ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!

ΔιαΦΩΤΗΣμός του διαλόγου των προοδευτικών δυνάμεων

ΔιαΦΩΤΗΣμός του διαλόγου των προοδευτικών δυνάμεων

.

 

.

Η  ΔΗΜΑΡ  ΜΠΑΙΝΕΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ:
ΕΥΡΕΙΑ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΞΟΔΟ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΚΡΙΣΗ!

«Η συμμαχία αυτή πρέπει να οικοδομηθεί στη βάση της ανάπτυξης ενός ουσιαστικού διαλόγου για συγκεκριμένα ζητήματα και κοινή δράση στα πολιτικά και κοινωνικά μέτωπα.

.

Καλούμε τους δημοκρατικους και προοδευτικούς πολίτες, πολιτικές κινήσεις και συλλογικότητες σε κοινή πολιτική δράση.
Απευθύνουμε έκκληση συστράτευσης και όχι απαραίτητα ένταξης στη Δημοκρατική Αριστερά, καθώς ο στόχος που θέλουμε να υπηρετήσουμε είναι μεγάλος. Στόχος που χρειάζεται ευρείες πλειοψηφίες, αλλά και νέες πρακτικές και συγκλίσεις.

.

Για το σκοπό αυτό αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για την εκκίνηση ενός διαλόγου γύρω από τα σημαντικά θέματα της αναγκαίας συνταγματικής αναθεώρησης, συμπεριλαμβανομένου και του εκλογικού νόμου, τα θέματα της μεταρρύθμισης του κράτους και της οικονομίας, καθώς και τα θέματα της ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής σε προοδευτική κατεύθυνση»

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top