Το Σύνθημα της Ημέρας

Ανοιχτή επιστολή των ΜΑΓΙΑ! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ!

Πάει κι ο διάλογος των Αριστερών, δημοκρατικών και σοσιαλιστικών δυνάμεων

Πάει κι ο διάλογος των Αριστερών, δημοκρατικών και σοσιαλιστικών δυνάμεων

.

 

.

Αγαπητή Μεταρρύθμιση,

Τις δύσκολες αυτές τελευταίες στιγμές της ανθρωπότητας, επιλέξαμε εσένα – το μόνο ΜΜΕ που θα αντιμετωπίσει την καταστροφή σαν μια… αναγκαία μεταρρύθμιση -για να απευθυνθούμε στους πολίτες της Ελλάδας και να τους ευχαριστήσουμε.
Ειστε οι μόνοι πολίτες επί της γης που πήρατε στα σοβαρά το ημερολόγιό μας και προετοιμαστήκατε έγκαιρα για το τέλος του κόσμου!
Προνοητικοί και δαιμόνιοι, ξεκινήσατε, εδώ και 30 τόσα χρόνια, να καταστρέφετε την οικονομία σας, να διαλύετε την κοινωνία σας και το κράτος σας, τα πανεπιστήμιά σας…
Το μόνο που δεν καταφέρατε να καταστρέψετε είναι η γραφειοκρατία και το πολιτικό σας σύστημα, που συνεχίζουν ακάθεκτα το… βαρυσήμαντο έργο τους μέχρις εσχάτων!
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ, το μόνο υπεύθυνο πολιτικό κόμμα που προχώρησε στην… οργανωμένη αυτοκαταστροφή του, αποφεύγοντας το αγχος και τον  πανικό της τελευταίας στιγμής!
Να ευχαριστήσουμε επίσης τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που επέλεξε να επισκεφθεί τα μέρη μας και να ζήσει μαζί μας – και με τους πάντα… πρόθυμους να του συμπαρασταθούν ηγέτες των χωρών της περιοχής μας – τις τραγικές αυτές ώρες!
Να είστε περήφανοι σαν λαός, γιατί καταφέρατε αυτό που από την αρχή είχατε στο μυαλό σας.
Να τους πάρετε τις δόσεις και να μην τις επιστρέψετε ποτέ!

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΠΟΡΕΙΣ – Ν’ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ !

Δεύτε λάβετε τον τελευταίον ασπασμόν…
Με αγάπη
ΜΑΓΙΑ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top