Το Σύνθημα της Ημέρας

Αποκάλυψη: Οι τρεις πρώτες αποκρατικοποιήσεις

XatzakosLykourgos2

Σε μυστική συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών με την Τρόικα επήλθε απόλυτη συμφωνία για τις 3 πρώτες μεγάλες αποκρατικοποιήσεις :

Σε μυστική συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών με την Τρόικα επήλθε απόλυτη συμφωνία για τις 3 πρώτες μεγάλες αποκρατικοποιήσεις :

1. ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ χωρίς καμμια απόλυση υπαλληλου και χωρίς καμμιά συγχωνεύση οργανισμών!

2. Το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, χωρίς τα θαύματα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του …σωματιδίου του Θεού.

3. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ (της…Λαοκρατικης Γερμανίας), στον Περισσό!!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top