Το Σύνθημα της Ημέρας

Από την ΚΝΕ της Αγγλίας… στο ΛΑΟ(Σ) της Ελλάδας!

πριν                                               και…                                        μετά

.

 

.

Με μεγάλη επιτυχία κάλυψε τελικά ο ηγέτης του ΛΑΟΣ τα κενά που άφησαν πίσω τους ο Αδωνις και ο Μάκης. Τόσο η Βάνα Μπάρμπα, που αναμένεται να δώσει…ουσία στον ελεύθερο χρόνο του λαού, όσο και ο Γιώργος Κύρτσος, που πρόκειται να τεθεί επικεφαλής του…αντιμνημονιακού αγώνα του κόμματος,αποτελούν απο χτες τα νέα κοσμήματα του  υπογείου, πλέον, της ακροδεξιάς πολυκατοικίας!

Καλή επιτυχία να έχουν. Άντε και στη Χρυσή Αυγή!

.


Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top