Το Σύνθημα της Ημέρας

Βγήκε η βαθμολογία των υπουργών!

ANASXIMATISMOS

Η «Μεταρρύθμιση εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα την αναλυτική βαθμολογία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την απόδοση των υπουργών τους.
(κατά μέσον όρο, ανά τομέα, από 0-100)
• Συνεργασία με κόμμα, βουλευτές και ΕΠΕΚΕ (κοινοβουλευτικοί τομείς) για διορισμούς, ρουσφέτια και γενικότερες πελατειακές υποχρεώσεις: 99 9/10
• Αποτελεσματικότητα, ταχύτητα επίλυσης προβλημάτων καθημερινότητας: 5 3/10
• Μεσοπρόθεσμο σχέδιο υπουργείων Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
• Καινοτόμες και ριζοσπαστικές ιδέες Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
• Η δράση που συμβάλλει στη βελτίωση της κυβερνητικής εικόνας: 4 6/10
• Έλεγχος και διαχείριση των ΜΜΕ από τη δική μας διαπλοκή: γνωρίζω / δεν απαντώ
• Αποτελεσματικότητα, τόλμη και θράσος στην υλοποίηση της επιδοματικής στρατηγικής και περικοπών με κοινωνικό πρόσημο: 98,5/100
• Υλοποίηση λαϊκίστικης πολιτικής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: 100

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

IMG_0109

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top