Το Σύνθημα της Ημέρας

Δεν ήξερες, βρε Μπέρνι -δεν ρώταγες;

sanders-varoufakis

Σε μια σειρά ανταλλαγής απόψεων που δημοσιεύτηκαν στον Guardian, οι δύο άνδρες περιέγραψαν την επείγουσα ανάγκη συγκρότησης μιας «Προοδευτικής Διεθνούς» που μπορεί να «φέρει κοντά τους ανθρώπους, γύρω από ένα όραμα κοινής ευημερίας, ασφάλειας και αξιοπρέπειας για όλους».

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Ω ΝΑΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΜΕΝΗ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top