Το Σύνθημα της Ημέρας

Δραγασούλτς!

sinthima-040317-a

Ενώ η διαπραγμάτευση με τους δανειστές για το κλείσιμο της αξιολόγησης
βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο και η κυβέρνηση επείγεται να την κλείσει…

SPIEGEL: Θα προτιμούσατε να διαπραγματεύεστε με καγκελάριο τον Σουλτς;
ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην εσωτερική πολιτική άλλων χωρών. Αλλά έχουμε φυσικά τις προτιμήσεις μας, αυτό είναι σαφές. Κατά την άποψή μου μια Ευρωπη, που επιμένει στην πορεία μιας αυστηρής λιτότητας, κινδυνεύει κάποια μέλη της να φύγουν. Θα θεωρούσα ως πολύ θετικό αν μια πολιτική αλλαγή στη Γερμανία επέφερε μετατόπιση των δυνάμεων στην Ευρώπη.

Φαντάζεστε να έλεγε η Μέρκελ ότι θα θεωρούσε πολύ θετική μια πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα;

ΑΠΟ ΤΟ «GO BACK ΚΥΡΙΑ ΜΕΡΚΕΛ»
ΣΤΟ GO AHEAD ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΛΤΣ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top