Το Σύνθημα της Ημέρας

Εκτίμηση ψήφου τέλος… ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!

valery-giscard-d-estaing-pic-reuters-495447311

Tελειώσαν οι μετρήσεις, αρχίζουν οι καταμετρήσεις…

.


.

Ολοκληρώθηκε, αργά τη νύχτα, το πανελλήνιο πρωτάθλημα δημοσκοπήσεων, που κράτησε σε αμείωτη ενταση κόμματα, υποψηφίους αλλά και απλούς ψηφοφόρους, που περιμένουν…δικαιολογημένα να δουν τι ψηφίζουν οι αλλοι, για να ψηφίσουν κι αυτοί!

.


Μετά τη χτεσινή, τελευταια αγωνιστική, η τελική κατάταξη των δημοσκοπικών εταιρειών, με βαση αντικειμενικα κριτήρια και κυρίως…το ποσοστό που έδωσαν στη ΔΗΜΑΡ, εχει ως εξής:
Public issue – VPRC – MARC- Alco – Rass – Mετρον Ανάλυσις -MRB – GPO – Kapa research.

.

Η απονομή του τίτλου θα γινει στις 6 Μαϊου το βραδυ, απο τα κανάλια της ΤV!

.

 

.


Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top