Το Σύνθημα της Ημέρας

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ…

Τo όνειρο ξεθωριάζει!

Τo όνειρο ξεθωριάζει!

.

 

.

Η καθυστέρηση

.

της πολιτικής ενοποίησης

.

επιταχύνει την διάλυση!

.

 

.

Σημείωση:

.

Το ΜΕΓΑΛΟ  ΟΧΙ της κυπριακής βουλής στη πρόταση του eurogroup, δεν είναι παρά ένα ΜΕΓΑΛΟ  ΝΑΙ  στη μετατροπή του νησιού σε ναυαρχίδα των ρώσικων – οικονομικών, ενεργειακών, διπλωματικών – συμφερόντων στην ανατολική Μεσόγειο!

.

Το ΜΕΓΑΛΟ  ΟΧΙ  στην εξυγείανση του καταρρέοντος τραπεζικού συστήματος με χρήματα των ευρωπαίων φορολογουμένων και θυσίες των κυπρίων καταθετών, δεν είναι παρά ένα ΜΕΓΑΛΟ  ΝΑΙ  στη συνέχιση της τροφοδότησής του με, κάθε λογής, ρώσικα κεφάλαια!

.

Το ΜΕΓΑΛΟ  ΟΧΙ  στο σχέδιο Ανάν, αποδείχτηκε ένα ΜΕΓΑΛΟ  ΟΧΙ στην ουσιαστική διχοτόμηση της Κύπρου!

.

Το ΜΕΓΑΛΟ  ΟΧΙ στο σχέδιο του eurogroup, ας μην αποδειχθεί ένα ΜΕΓΑΛΟ  ΝΑΙ στην οικονομική κατάρρευσή της!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top