Το Σύνθημα της Ημέρας

Ε Ξ Ω ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ!

Μ υ λ ο π ο ύ λ ε ι ο . . .

Μ υ λ ο π ο ύ λ ε ι ο . . .

.

 

.

«Είμαστε μάρτυρες ενός οργίου βίας. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο, είναι καιρός να αφήσουμε κατά μέρος τη προσχηματική γλώσσα. Το ΑΠΘ και η Νομική σχολή τελούν υπό το κράτος της βίας και της τρομοκρατίας που ως μορφή πολιτικής δραστηριότητας λέγεται φασισμός. Δεν χωρούν μισόλογα. Ή με τον φασισμό είσαι ή εναντίον του. Όσοι αποδέχονται ή υποκινούν τον φασισμό που ασκείται στα πανεπιστήμια, σημαίνει ότι και οι ίδιοι δεν έχουν επιλέξει, οριστικά και αμετάκλητα, δημοκρατικές μεθόδους δράσης»

.

12 φοιτητές – που δεν απέσυραν τελικά τις υπογραφές τους, όπως… άλλοι 30 – του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης!

.

 

.

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Α Κ Ο    Α Σ Υ Λ Ο . . .

.

Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Ω Ν !

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top