Το Σύνθημα της Ημέρας

ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Φορολογούμενοι αδημονούν να πληρώσουν τους φόρους τους!

Φορολογούμενοι αδημονούν να πληρώσουν τους φόρους τους!

.

 

.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η    Τ Ο Υ    Π. Ε. Φ. Ε.
(Πανελλήνια  Ένωση    Φορολογουμένων  Έλλάδος)

Με την κατάθεση του νέου φορολογικού νομασχεδίου, η Πανέλλήνια Ένωση Φορολογουμένων Ελλάδος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν στη διαμόρφωση και τελειοποίησή του!
Πιό συγκεκριμένα, ευχαριστεί θερμά τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Αντώνη Σαμαρά για την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη που έδειξε στη μεσαία τάξη!
Εξ ίσου θερμά ευχαριστεί τον αρχηγό του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη  Βενιζέλο για την επισήμανση των φορολογικών αδικιών του νομοσχεδίου, καθως και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη για τα ισοδύναμα μέτρα που ελάφρυναν ουσιαστικά ρον πόνο μας!
Περισσότερο απ’ όλους, ωστόσο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα που προθυμοποιήθηκε ήδη να καταργήσει όλους τους φόρους, μόλις έρθει ο ίδιος στην εξουσία του τόπου!

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης, η Ένωσή μας είναι αποφασισμένη να συμβάλλει ουσιαστικά στην καταβολή των φόρων από όλα ανεξαίρετα τα μέλη της!
Ιδιαίτερα θα αυξήσουμε τα… βοηθήματα που δίνουμε στους αγωνιστές εφοριακούς, προκειμένου να κάνουν τους ελέγχους των βιβλίων μας ακόμα πιο ενδελεχείς!
Ως συνειδητοποιημένοι δημότες, εξ άλλου, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε δημοτικούς φόρους και τέλη απ’ ευθείας στους δημάρχους και τους δημοτικούς υπαλλήλους προκειμένου να… μειώσουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες!
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, επίσης, είναι πρόθυμοι να καταβάλουν κανονικά τους φόρους που τους αναλογούν, αμέσως μόλις… αποκτήσουν κάποια έσοδα, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο βέβαια στις σημερινές συνθήκες!
Οι ιδιοκτήτες καφετεριών, εστιατορίων, μπαρ κλπ είναι επίσης διατεθειμένοι να κόβουν αποδείξεις, μόλις βεβαιωθούν ότι πληρώνει τους φόρους της η ντόπια πλουτοκρατία!
Το πιό συγκινητικό, όμως, είναι ότι οι γνωστοί τραγουδιστές των νυχτερινών κέντρων, παρά την αναδουλειά που μαστίζει τον κλάδο, θα συνεχίσουν να καταβάλουν 2 και 3000 € κάθε χρόνο… συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στους όρους του μνημονίου!
Τέλος, τις ευχαριστίες τους εκφράζουν όλοι οι άνεργοι, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για την διαρκή τιμή που τους κάνετε αναθέτοντάς τους την αποπληρωμή του χρέους της χώρας, αναγνωρίζοντας την πατριωτική τους στάση και τον ηρωισμό που επιδεικνύουν για τη σωτηρία της πατρίδας!

Σας παρακαλούμε να διαβιβάσετε την σταθερή μας αυτή απόφασή, για την πληρωμή όλων ανεξαίρετα των φόρων, στην κ.Μέρκελ και τους άλλους ευρωπαίους ηγέτες, προκειμένου να καθησυχάσετε τις τυχόν… ανησυχίες τους, ώστε να προετοιμάσουν ανενόχλητοι την επόμενη δόση!

Ε Ν Α  –  Δ Υ Ο  –  Τ Ρ Ι Α
Τ Ο Υ Σ    Φ Ο Ρ Ο Υ Σ    Ν Α    Π Λ Η Ρ Ω Σ Ε Ι    Η    Ο Λ Ι Γ Α Ρ Χ Ι Α !

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Π. Ε. Φ.Ε.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top