Το Σύνθημα της Ημέρας

Η Ελλάδα θέλει πρωθυπουργό Κουβέλη!

Ο πρωθυπουργός του λαού!

.

Μετά την ολοκλήρωση των εξαγγελιών των εκλογικών στόχων των 10 κομμάτων που θα μπουν στην επόμενη Βουλή (αυτοδυναμια ο Σαμαράς, πρώτο κόμμα ο Βενιζέλος, ψήφο διακυβέρνησης ο Τσίπρας, κυβέρνηση αντιμνημονιακών δυνάμεων ο Καμμένος, λαϊκη εξουσία η Παπαρήγα), απορία προκαλεί η καθυστέρηση της ΔΗΜΑΡ να ρίξει στη μάχη το ΜΟΝΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ των εκλογών της 6ης Μαϊου:

.

Η    Ε Λ Λ Α Δ Α    Θ Ε Λ Ε Ι   Π Ρ Ω Θ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο    Κ Ο Υ Β Ε Λ Η ! !  !

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top