Το Σύνθημα της Ημέρας

Η ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Stamatis_Zairis

«Αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ…»

«Αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ…»

.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ:

1. ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

2. ΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

3. ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 180 ΨΗΦΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top