Το Σύνθημα της Ημέρας

Η Σκάρλετ απαντά στον Ευκλειδη

scarlett-5a

Το πλήρες μέιλ της Σκάρλετ Γιόχανσον:

«Dear Euclid,
Έμαθα για την τόσο τιμητική αναφορά σου στο πρόσωπό μου, μέσα μάλιστα στη Βουλή των Ελλήνων. Σ’ ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη αυτή διεθνή προβολή. Η Βουλή σας είναι πολύ γνωστή σε όλο τον κόσμο. Είναι μόνη που ψηφίζει ότι μέτρα θέλουν οι ξένοι και δεν εφαρμόζει κανένα απολύτως.
Λυπήθηκα ειλικρινά σήμερα, Euclid, διαβάζοντας ότι κάνατε ένα λάθος και επιβαρύνατε πολύ την μεσαία τάξη. Doesn’t matter, Euclid μου. Ανθρώπινα τα λάθη.
Αυτές τις μέρες έχω γυρίσματα και δεν μπορώ δυστυχώς να έρθω για να πιούμε παρέα μερικά κοκτέιλς. Σε περιμένω στο Λος Άντζελες, να τα πιούμε όποτε περάσεις. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τον ευγενή άνθρωπο και τον ευέλικτο πολιτικό που είναι ταυτόχρονα κυβέρνηση και αντιπολίτευση στη χώρα του, πλειοψηφία και μειοψηφία στο κόμμα του.
Waiting to drink cocktails together.
Scarlett»

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top