Το Σύνθημα της Ημέρας

Η «στραβή» και οι στραβοί…

IMG_2637 (002)

Υπουργός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:
«Αυτό (ο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της εγκληματικότητας από τον Τόσκα) δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία, ας το πούμε λαϊκά, μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι»
Δεν βλέπουν ότι η Ελλάδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι
κάθε λογής παρανομίας και εγκληματικότητας.

Δεν διστάζουν να καλύψουν με τον πιο προκλητικό τρόπο
την απόλυτη αδυναμία προστασίας του πολίτη.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΜΙΑΣ «ΣΤΡΑΒΗΣ» ΟΙ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top