Το Σύνθημα της Ημέρας

Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ!

Αντιμνημονιακή… σύνθεση!

Αντιμνημονιακή… σύνθεση!

.

 

.

ΧΙΟΥΜΟΡ – ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ – ΚΡΙΤΙΚΗ
ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!

Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ!

.

 

.

Ο Διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών με σημείωμά του ζητά συγγνώμη για το σκίτσο του Γ. Καλαϊτζή, την οποία η Μεταρρύθμιση δημοσιεύει με ανακούφιση.

.

«Το χθεσινό πρωτοσελιδο σκίτσο του Γ. Καλαϊτζή προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις. Δικαιολογημένα. Δεν ανταποκρινόταν στα «πιστεύω» της εφημερίδας. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αλλοιώσει τις διακηρυγμένες θέσεις και αρχές που αποτελούν τους άξονες της «Εφ.Συν»: τον ανυποχώρητο αγώνα κατά του φασισμού, του ρατσισμού και του σοβινισμού, την απόρριψη του σεξισμού, την σαφή καταδίκη του αντισημιτισμού, τον σεβασμό στα άτομα με αναπηρία, την άρνηση των «εθνικών» στερεοτύπων. Στην πορεία μας για μια αυτοδιαχειριζόμενη εφημερίδα με συννενόηση, συναίνεση, συνύπαρξη και όχι με αποκλεισμούς και απαγορεύσεις, δεν έχουμε ετοιμοπαράδοτες λύσεις, θα υπάρξουν αναπόφευκτα λάθη, υπερβολές και αστοχίες. Αν προσβάλαμε τους αναγνώστες μας, αναλαμβάνω την ευθύνη και τους ζητώ συγνώμη.»

.


Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top