Το Σύνθημα της Ημέρας

Κάτω τα χέρια από τον Κιμούλη!

oedipus_rex_by_zachsmithson-d5vgx0o

Ανακοίνωση του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ:
«Εδώ και λίγες μέρες, τόσο από τον έντυπο όσο και από τον διαδικτυακό Τύπο, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιχειρείται ένα απίστευτο φαινόμενο bullying και δολοφονίας χαρακτήρα του Γιώργου Κιμούλη»

Μετά τον εξαναγκασμό του σε παραίτηση από την επιτροπή αναθεώρησης του συντάγματος, οδηγείται τώρα σε παραίτηση και από την υποψηφιότητα για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Ιδρύματος Νιάρχου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΚΡΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΘΟΠΟΙΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top