Το Σύνθημα της Ημέρας

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ!

Προς τον
πρώην πρόεδρο της οργάνωσης «Κάθε μέρα Κομμουνιστης»
και νυν πρόεδρο της κίνησης «Η βουλευτική έδρα πρώτα»

 

.

Προς τον
πρώην πρόεδρο της οργάνωσης «Κάθε μέρα… Κομμουνιστής»
και νυν πρόεδρο της κίνησης «Η… βουλευτική έδρα πρώτα»

.

Σύντροφε Οδυσσέα,

.

Με αληθινή συντριβή και οδύνη διαβάσα τον σχολιασμό σου στο κείμενό μας για τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα των δυνάμεων της κεντροαριστεράς.

.

Ντρέπομαι ειλικρινά για το σοβαρό ατόπημά μας, να πέσουμε σε «νεοαντικομμουνιστικές» θέσεις, εναντίον νεοκομμουνιστών αγωνιστών και συντρόφων. Δεν έπρεπε να κάνουμε τέτοιο λάθος, τη στιγμή μάλιστα που μερικοί από εμάς υπήρξαν κομμουνιστές, όταν αυτό σήμαινε Ασφάλεια και ξύλο και όχι βουλευτιλίκια, προβολή και κανάλια, όπως σήμερα.

.

.

Μας παρέσυρε το πάθος μας «για τη διάσωση πολιτικών προσώπων» που μόνο εσύ μπορείς να διακρίνεις τόσο καθαρά. Ευτυχώς που η προσπάθεια «δεν θα κρατήσει», όπως σωστά προβλέπεις.

.

Με τη σιγουριά ότι τελικά θα περάσεις με επιτυχία τις εισαγωγικές εξετάσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ζητάω ταπεινά συγγνώμη.
Μακάρι να μας συγχωρήσεις μια μέρα!

.

Ένας μετανοών εκ τω 59 ατοπησάντων.

.

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top