Το Σύνθημα της Ημέρας

ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ!

Συνεχίζονται οι διεργασίες για τη… μεγάλη κεντροαριστερά

Συνεχίζονται οι διεργασίες για τη… μεγάλη κεντροαριστερά

.

 

.

ΓΕΜΙΣΑΜΕ  ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ…

– Του  ΣΥΡΙΖΑ, με τους δικούς του Πασόκους (Μητρόπουλοι, Φωτόπουλοι, Κατσέλησες, Κοτσιακάδες κλπ.) με τους Συριζαίους που είναι ακόμα στο ΠΑΣΟΚ (Ρέππας κλπ), με τον Κουτσούμπα, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπές αριστερές δυνάμεις!

– Της ΔΗΜΑΡ, με ΟΛΟΥΣ  ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, όσους διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης ή με την αντιπολίτευση!

– Του ΠΑΣΟΚ, με κορμό το ΠΑΣΟΚ και όλους τους – κατά Ευθυμίου – αστέγους, που θέλουν να δώσουν νέα πνοή στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη!

– Του ΛΟΒΕΡΔΟΥ, με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη!

– Της ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, χωρίς τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη!

– Του ΣΗΜΙΤΗ – και της «Μεταρρύθμισης» – με ΟΛΟΥΣ
ΜΑΖΙ  ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ!

Ο  ΛΑΟΣ  ΑΠΑΙΤΕΙ – ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ  ΜΑΖΙ!

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ  ΕΝΩΜΕΝΕΣ – ΠΟΤΕ  ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top