Το Σύνθημα της Ημέρας

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧ ΝΕΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Από τη χθεσινή… εποικοδομητική συνάντηση του εκσυγχρονιστή με το
τέρας του Λοχ Νες

Από τη χθεσινή… εποικοδομητική συνάντηση του εκσυγχρονιστή με το
τέρας του Λοχ Νες.

.

 

.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

.

Μετά από πρόσκληση του τέρατος του Λοχ Νες, πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα συνάντηση στα πλωτά… γραφεία της λίμνης με τον εκσυγχρονιστή του περοδικού «Μεταρρύθμιση».

.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα… γενικής ασυμφωνίας και περιστράφηκε κυρίως γύρω από τα θέματα της κατάστασης στην Ελλάδα, για την οποία το τέρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

.

Η φήμη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει φτάσει στους Χαϊλάντερς, στους οποίους είναι και ιδαίτερα αγαπητός. Θεωρείται ως ο  «Braveheart της Ελλάδας»!
Το τέρας εκτιμάει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει το μνημόνιο με ένα άρθρο, θέση την οποία συμμερίζεται απολύτως, καθώς και το ίδιο δεν χρειάζεται χρήματα για να ζήσει…
Το τέρας ενημερώθηκε για την απόφαση του πρωθυπουργού να κλείσει την ΕΡΤ, θέση με την οποία επίσης συμφώνησε, αφού, όπως είπε, ούτε το ίδιο βλέπει τηλεόραση και δεν τρέχει και τίποτα…
Επίσης το τέρας έδειξε ενθουσιασμένο που και οι δύο αυτοί αρχηγοί γράφουν την Ευρώπη στα παλιά τους τα παπούτσια, γιατι, όπως είπε, η Ευρώπη δεν έχει κάνει τίποτα για να βοηθήσει να επιβιώσουν τα τέρατα που όμως, σε πείσμα της, πληθαίνουν διαρκώς…
Τέλος, το τέρας εξέφρασε την επιφύλαξη του, κατά πόσον οι εκλογές μπορούν να βοηθήσουν μια χώρα που δεν θέλει με τίποτα να σωθεί. Είναι και το μόνο σημείο που συνέπεσαν οι εκτιμήσεις των δύο πλευρών…
Υπογραμμίζεται η σημασία που έδωσε στη συνάντηση αυτή το τέρας, επανεμφανιζόμενο μετά από πολλές δεκαετίες!
Τέλος και παρά το αγιάζι της λίμνης, η συνάντηση κράτησε 45 ολόκληρα … ατέλειωτα λεπτά!
Το τέρας αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του εκσυγχρονιστή να επισκεφτεί την Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με την Χρυσή Αυγή και όλα τα άλλα διακομματικά τέρατα του λαϊκισμού που σφραγίζουν εδώ και δεκαετίες την πορεία της χώρας!

Λίμνη Λοχ Νες  – Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top