Το Σύνθημα της Ημέρας

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ!

Ο… κουκουλοφόρος ευρωπαϊστής!

Ο… κουκουλοφόρος ευρωπαϊστής!

.

 

.

Η ομιλία του Γιώργου Γλυνού σε εκδήλωση της «Μεταρρύθμισης»

.

Μια και ο λόγος περί συγκίνησης, κι εγώ θέλω να πω ότι συγκινούμαι, γιατί δεν έρχομαι συχνά στις μαζώξεις της «Μεταρρύθμισης», αλλά την τελευταία φορά που είχα έρθει, στη θέση αυτή που κάθομαι εγώ και καθόταν προηγουμένως ο Σπύρος ο Λυκούδης, καθότανε ο Μιχάλης ο Παπαγιαννάκης και η κουβέντα ήτανε για τη σοσιαλδημοκρατία. Και είχε πει πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα ο Μιχάλης, τότε. Παίρνω λοιπόν από αυτή τη συγκίνηση, γέφυρα, για να πω ότι σε όλη την ορολογία που χρησιμοποιούμε, κεντροαριστερά, ανανεωτική αριστερά και τα λοιπά, πρέπει να είμαστε λίγο πιο σαφείς, να αποφεύγουμε τις πολλές εκφράσεις.

.

Συνέχεια

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top