Το Σύνθημα της Ημέρας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠʼ ΤΗΝ… ΛΑΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τσάκισμα του καπιταλισμού στο Μαρούσι

Τσάκισμα του καπιταλισμού στο Μαρούσι!

.

 

.

ΣΤΑΧΤΗ  ΚΑΙ  ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΟΛΑ ΤΑ MALL ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Από την πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση «Τρομοκράτης είσαι και συ» πήραμε και δημοσιεύουμε – για λόγους… δημοσιογραφικής δεοντολογίας – την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία και αναλαμβάνει την ευθύνη για το χτεσινό τυφλό χτύπημα στο Mall στο Μαρούσι:

Σύντροφοι συμπολίτες μας
Το αντιδραστικό κατεστημένο πήρε χτες μια πρώτη απάντηση – προειδοποίηση για το τι θα γίνει, αν δεν συνετιστεί και δεν παραδώσει  την εξουσία το συντομώτερο δυνατό στον επαναστατικό – αντιεξουστιαστικό στρατό!
Αν νομίζουν οι μικροαστοί ότι θα μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στα Mall για να παίζουν ή να βλέπουν σινεμά και να γυρνάνε σπίτι ζωντανά, είναι πολύ γελασμένοι!
Αν νομίζουν οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι ότι θα εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, χωρίς να τους καίμε τα σπίτια με μολότωφ και χωρίς να τους πολυβολούμε τα γραφεία με καλάζνικωφ, είναι βαθειά νυχτωμένοι!
Η χυδαία προσπάθεια της κυβέρνησης εθνικής προδοσίας να συκοφαντήσει το απελευθερωτικό έργο μας και να ταυτίσει τη λαϊκή – προοδευτική τρομοκρατία με φασιστικές μεθόδους θα πέσει στο κενο!

Σύντροφοι,
Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων!
Μέχρι την καθολική εφαρμογή της άμεσης δημοκρατίας!
Μέχρι να θαφτεί και το τελευταίο ίχνος εξουσίας κάτω από τα ερείπια του τελευταίου προκλητικού Mall!
Λευτεριά στα αδικοφυλακισμένα αδέρφια μας!
Πάρε στα χέρια σου  την τρομοκρατία, κανʼ τη δική σου υπόθεση!
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ  ΕΙΣΑΙ  ΚΑΙ  ΣΥ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top