Το Σύνθημα της Ημέρας

Κεντέρης, Θάνου Παπαχριστόπουλος!

car-repair2-1

 

Δεκατέσσερα χρόνια από τότε που ένα τροχαίο ατύχημα εμπόδισε τον Κώστα Κεντέρη και την Κατερίνα Θάνου να φτάσουν στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις για να περάσουν από αντιντόπινγκ κοντρόλ, η ελληνική κοινωνία συγκλονίζεται από ένα άλλο τροχαίο συμβάν.
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής των ΑΝΕΛ που «θα ήταν τιμή του να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ«, δεν μπόρεσε, λόγω βλάβης του αυτοκινήτου του προκληθείσα από υπόδειξη του Συριζαίου προέδρου της Βουλής, να φτάσει στη Βουλή για να παραιτηθεί, ώστε να μην καταλάβει την έδρα του ο επιλαχών Τέρενς Κουίκ που έχει φύγει από τους ΑΝΕΛ και να συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μετά το «διαζύγιο»ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top