Το Σύνθημα της Ημέρας

Μακρόν … ο καλύτερος!

macron2

Την ώρα που η ακροδεξιά ΛΕΠΕΝ κηρύσσει τον πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση,
ο καθολικός ΦΙΓΙΟΝ ασχολείται με τους διορισμούς της γυναίκας του στο δημόσιο
και ο σοσιαλιστής ΑΜΟΝ θέλει να συγκροτήσει λαϊκό μέτωπο με τους κομμουνιστές…

Εμανουέλ ΜΑΚΡΟΝ:
«Θέλω όλοι εκείνοι που σήμερα ενσαρκώνουν την καινοτομία και την αριστεία στις ΗΠΑ να ακούσουν όσα τους λέμε: από δω και στο εξής, από τον επόμενο Μάιο, θα έχετε μια νέα πατρίδα, τη Γαλλία»

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ, Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ
ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top