Το Σύνθημα της Ημέρας

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ… ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ!

ΜΕΓΑΛΕΣ  ΑΛΛΑΓΕΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

ΜΕΓΑΛΕΣ  ΑΛΛΑΓΕΣ  ΣΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

Παραιτήθηκαν οι κ.κ.Τ. Αθανασόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ και Γ. Μέργος, γγ του υπουργείου οικονομικών, επειδή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη κατά του ΔΣ της ΔΕΗ, όπου ο πρώτος προήδρευε και ο δεύτερος συμμετείχε, για τη σύμβαση κατασκευής μονάδας της ΔΕΗ στο Αλιβέρι.
Στη θέση του κ. Τ. Αθανασόπουλου τοποθετήθηκε ο κ. Στ. Σταυρίδης, προσφάτως τοποθετηθείς πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ από τη Νέα Δημοκρατία. Η θέση αυτή είχε αρχικά δοθεί στη ΔΗΜΑΡ, με την… διακομματική αναλογία 4-2-1, η οποία είχε επιλέξει τον κ. Κ. Μελαχροινό, τον οποίο τελικά τοποθέτησε ως διευθύνοντα σύμβουλο στα ΕΛΤΑ, μετά την επιμονή της ΝΔ να βάλει εκείνη τον πρόεδρο στην ΕΥΔΑΠ και να… παραχωρήσει τα ΕΛΤΑ στη ΔΗΜΑΡ!
Στη θέση του αποχωρούντος από την ΕΥΔΑΠ κ. Σταυρίδη, τοποθετήθηκε ο κ. Α. Βαρθολομαίος, μέχρι σήμερα μέλος του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, του οποίου τη θέση καταλαμβάνει ο κ. Γ. Κουτσουδάκης, μέλος, μέχρι σήμερα, του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ!

ΤΙΣ  ΚΡΑΤΙΚΕΣ  ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ
ΠΑΡΑΛΙΓΟ  ΝΑ  ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
ΟΙ  ΕΠΙΟΡΚΟΙ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ  ΕΥΤΥΧΩΣ… ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ΟΧΙ  ΣΤΗ  ΜΠΟΤΑ  ΤΟΥ  ΓΕΡΜΑΝΟΥ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!
ΚΑΤΩ  Η  ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ  ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top