Το Σύνθημα της Ημέρας

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !

Π ά ρ τ ε    ό λ ο ι    μ έ ρ ο ς

Σ Τ Ο Ν    Μ Ε Γ Α Λ Ο    Α Ν Τ Ι Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Α Κ Ο

.

Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο !

Π ά ρ τ ε    ό λ ο ι    μ έ ρ ο ς

Σ Τ Ο Ν    Μ Ε Γ Α Λ Ο    Α Ν Τ Ι Μ Ν Η Μ Ο Ν Ι Α Κ Ο

.

Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο !

Ποιά είναι η δήλωση που αντιστοιχεί σε καθένα

.

από τα 4 κόμματα;

(απαντήστε μας αναφέροντας τον αύξοντα αριθμό του κόμματος και δίπλα
το γράμμα της αλφαβήτου που αντιστοιχεί στη δήλωση που του αποδίδετε)

1. ΣΥΡΙΖΑ 2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ 3.  ΚΚΕ 4.  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ

.

AΟ ελληνικός λαός δεν πρέπει να τις θεωρεί και δικές του τις δεσμεύσεις Σαμαρά προς Μέρκελ. Έχει συμφέρον να ξεσηκωθεί και να κάνει υπόθεσή του την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους, με τον πλούτο που παράγει στην ιδιοκτησία του»

.

B) Ο κ. Σαμαράς δεν τόλμησε καν να αναφέρει την λέξη επιμήκυνση. Οι Έλληνες έμαθαν από την κ. Μέρκελ ότι οι θυσίες θα συνεχισθούν, καθώς προέχει η ικανοποίηση των δανειστών από την συνέπεια προεκλογικών υποσχέσεων και μετεκλογικών πράξεων.

.

Γ)«Η Μέρκελ -σαν καλή τοκογλύφος- επανέλαβε πως μας έχουν δώσει πολλά λεφτά και θα πάρουν πίσω ακόμα περισσότερα. Ο κ. Σαμαράς δεν είπε λέξη για τους χιλιάδες Έλληνες που αυτοκτονούν και για το αίμα που έχει χυθεί προς χάριν του μνημονίου.

.

Δ) Ο πρωθυπουργός τα δίνει όλα και δεν παίρνει τίποτα. Κανείς δεν τον έχει εξουσιοδοτήσει για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Δεν υπάρχει προοπτική ανάπτυξης και εξόδου της χώρας από την κρίση όσο εξακολουθεί να εφαρμόζεται η μνημονιακή πολιτική για αυτό και πρέπει να ανατραπεί το συντομότερο δυνατό».

.

Μ Ε Γ Α Λ Α    Δ Ω Ρ Α  –  Ε Κ Π Λ Η Ξ Η ! ! !

–  Δ ω ρ ε ά ν    κ α τ α γ γ ε λ ί α    τ ο υ    μ ν η μ ο ν ί ο υ.
–  Σ υ λ λ ε κ τ ι κ ό    ά λ μ π ο υ μ     τ η ς    δ ρ α χ μ ή ς.
–  Η    ι σ τ ο ρ ί α    τ ο υ    λ α ϊ κ ι σ μ ο υ   ( 5τ ο μ ο )

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top