Το Σύνθημα της Ημέρας

ΜΕΓΚΑΛΩ ΕΦΧΑΡΙΣΤΟ ΕΒΡΟΠΟΙ ΓΚΙΑ ΑΒΡΑΜΟ!

Μετανάστες κολυμπούν ξένοιαστα στις διακοπές τους…

Μετανάστες κολυμπούν ξένοιαστα στις διακοπές τους…

.

 

.

Αγαποιτό φίλο κύριο Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ (πήρα όνομα από εφημερίντα)
Είμαι ξενο μετανάστη σε Ελλάντα και τελω να πω εφχαριστώ από καρντιά για νέο επίτρωπο για ντεική μου κατηγκορία, κύριο Αβραμόπουλο.
Χάρη σε Ελλάντα και μεγκάλη πωλειτική για μας, γλύτοσα σε θάλασσα που ξεφούσκοσε καράβι που ʼρχόμαστε από απέναντι. Μόνο 14 άλλοι πνήγικαν γιατί δεν ήξερε να πλέει μόνος τους.
Μετά έστηλε εμένα πολιτσία σε Αθήνα και βρήκα ορεο ντωμάτιο με 35 άλλα πεντια από πατρίντα να μείνουμε μαζί. Έχει και μάβρη ντουλιά να τρόμε τίποτα, αλλά ντεν με νιάζει γιατί ασφάλυα ντεν είχε ποτέ του.
Μεγκάλο φόβος για ζοή, γιατί κοινιγκάει συνέχηα χρυσή αβγοί με μαχαίρι να βαρέση και να σφάξι. Μπαμπά μαμά γράφω περνάω καλά να ινε χαρούμενυ.
Τόρα κύριο Αβραμόπουλο κάνι τίποτα (κήρειο Πάγκαλο ηπαι παληά) σε όλη εβρόπη και περάσουνε όλει η ξένη ζωί και κώτα.
Εφχαριστο πωλί κύριο Σαμαρά (πήρα όνομα από λεξικό) που αφοίνει Ελλάντα χορής Αβραμόπουλο για να βοητίσι εβρόπη να κάνη σοστή πωλιτυκή με μετανάστη.
Μακάρει να βρη Αμφίπωλοι μεγάλο Αλέκο και σόη του.
Κε άμα έχη ντουλια εβρώποι κύριο Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ εντό ήμασται.

Ειλικρινά δικός σας (βοείτισε κύριο από μαγκαζί ντίπλα)
Ομάρ Σαριφ (όχι οιτοπηό)

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top