Το Σύνθημα της Ημέρας

Μην παραχαράσσετε τα υπουργεία!

Η απερχόμενη υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου (Δ) παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο του ΥΜΑΘ στη διάδοχό της, Ελευθερία Χατζηγεωργίου (Α), σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΥΜΑΘ, στο κτήριο του Διοικητηρίου, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, στην Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συγκινητική τελετή
παραλαβής – παράδοσης του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης

 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top