Το Σύνθημα της Ημέρας

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ!

Να μην την ξεχνάμε..

Να μην την ξεχνάμε..

.

 

.

Το μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά έκρινε, ότι η εταιρεία που δούλευε έχει ευθύνη για την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα τον Δεκέμβρη του 2008 και της επεδίκασε αποζημίωση 250.000 €.

.

ΧΑΡΑΜΑΔΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ…

ΤΟ  ΒΙΤΡΙΟΛΙ  ΔΕΝ  ΤΥΦΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

.


Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top