Το Σύνθημα της Ημέρας

Νέα εγκαίνια τα Χριστούγεννα!

ţꡟ� �朗꯽ ܮﭡ ʯ񟭨ﵠ- С� ᰼ �𱹨�񣼠kݮ研󟰱ᠴ筠̥㮠Աߴ砱1 p񩫟ﵠ2017. Ǡ���ꡩퟹ�᩠𡱜䯳粠󴧭 굪믶ﱟᠴ粠ʯ񟭨ﵠ- С� 𱡣존ﰯ鞩窥 󴩲 󞱡㣥򠴧򠰥񩯷޲ С�ﰯ�Ϡ䱼쯲, 잪ﵲ 120 �, ݷ婠佯 빱ߤ岠᭜ ꡴彨�, ꥭ�ޠ䩡�󴩪ܠ�ߤᠪ᩠빱ߤ᠝괡괧򠡭ܣ꧲ (˅i.
(EUROKINISSI/ԁԉM`̐ϋQǩ

Συγνώμη για την ταλαιπωρία του κοινού ζήτησε με ανακοίνωσή της η Ιονία Οδός, επιβεβαιώνοντας παράλληλα δημοσίευμα των Νέων, σύμφωνα με το οποίο μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, οι δρόμοι θα κλείσουν σε πολλά σημεία προκειμένου να ολοκληρωθούν εργασίες.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΝΕΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top