Το Σύνθημα της Ημέρας

Οι καρνάβαλοι της Novartis!

patrascarnival1

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υπεύθυνος για θέματα διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, που είχε διοριστεί από τον Κώστα Καραμανλή διοικητής της ΕΥΠ, ενέταξε τον φίλο του στην κατηγορία των προστατευόμενων πρώην πρωθυπουργών για όλα τα σκάνδαλα που έγιναν στην περίοδο 2004 – 2009.

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩ ΦΙΛΩ ΕΝ ΠΟΝΟΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ ΟΥ ΛΕΙΠΕΙ! 

Ο υπουργός εξωτερικών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Νίκος Κοτζιάς, δεξί χέρι του τότε υπουργού εξωτερικών και πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που τον διόρισε πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ, στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τον οποίο στήριξε ενεργά στην εσωκομματική αναμέτρηση με την Ντόρα Μπακογιάννη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ευχήθηκε στον φίλο του να αποδειχθεί αθώος…

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩ ΦΙΛΩ ΕΝ ΠΟΝΟΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ! 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top