Το Σύνθημα της Ημέρας

Όλα για τους μετανάστες μας!

Ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα και τα πιό απίθανα όνειρα των ξένων μεταναστών στη χώρα μας!
Έτσι, μετα το χτίσιμο του Σινικού τείχους του Έβρου

Επιτέλους, έχουμε ολοκληρωμένη μεταναστευτική πολιτική!!!

.


.

Ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα και τα πιό απίθανα όνειρα των ξένων μεταναστών στη χώρα μας!

.


Έτσι, μετα το χτίσιμο του Σινικού τείχους του Έβρου, η κυβέρνηση προχωράει και στην ίδρυση ειδικών κέντρων υποδοχής τους με τον συνθηματικό κωδικό «στρατόπεδα συγκέντρωσης», για την εξασφάλιση της ανθρώπινης διαμονής τους…

.

Την ιδια στιγμή, πιστές στις καλύτερες παραδόσεις της ελληνικής φίλοξενίας, οι πόλεις της πατρίδας μας συνεχίζουν τον αλληλοσπαραγμό τους, για το ποιά θα πρωτοστεγάσει μετανάστες σε στρατόπεδο της περιοχής της!

.

Στο μεταξυ, η επίσημη πολιτεία δείχνει γι ακόμα μιά φορά το γραφειοκρατικό της πρόσωπο, καθώς δεν έχουν ακόμα προκηρυχθεί οι διαγωνισμοί, τόσο για την πρόσληψη χρυσαυγιτών για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ξένων φιλοξενουμένων μας, όσο και για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού (σκούπες, φούρνοι κλπ) για την ταχύτερη συγκέντρωση και… επαναπροώθησή τους!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top