Το Σύνθημα της Ημέρας

Ούτε ένας πλουτοκράτης στα νησιά το Πάσχα!

MERKELSOIBLE5_508_355

Πάσχα στα νησιά!!!

.

 

.

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει, στη νησιωτική Ελλάδα, η απόφαση  της Π.N.O. να κηρύξει απεργία την μεγάλη εβδομάδα σε όλα τα πλοία της χώρας!

.


Πανικόβλητοι οι πλουτοκράτες, θα αναγκαστούν να μεταβούν στις νησιώτικες βιλάρες τους, είτε με τα σκάφη τους, είτε με τα ελικόπτερά τους!

.

Στο μεταξύ, σε ένδειξη συμπαράστασης στους ναυτικούς μας, ετοιμάζεται να κατέβει σε απεργία και το ΠΑΠΑΠΑ (ΠΑΜΕ ΠΑΠΑΔΩΝ) φοβούμενο ότι, μιά ενδεχόμενη άρση του καμποταζ και στην εκκλησία, μπορεί να ανοίξει την πόρτα της θείας λειτουργίας σε ξένους παπάδες!
Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΚΚΕ, σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, είναι η Λιάνα Κανελη, η οποία απειλεί με παραίτηση, αναλογιζόμενη το δράμα των πιστών που θα μείνουν αλειτούργητοι τις άγιες μέρες!

.

Οι κάτοικοι των νησιών πανηγυρίζουν ηδη που οι συγγενείς τους θα κάνουν Πασχα στην Αθήνα και αποθεώνουν την Π.Ν.Ο. τραγουδώντας:

Σ ά ρ ω σ ε ς   τ ό ν   κ α π ι τ α λ ι σ μ ό

Πι – Νι – Ο     Πι – Νι – Ο Ο Ο!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top