Το Σύνθημα της Ημέρας

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΙΑ! (Όλο το μέιλ στον Βαγγέλη)

Στρατιώτης της Ελιάς ο Γιώργος!

Στρατιώτης της Ελιάς ο Γιώργος!

.

 

.

Αγαπητέ πρόεδρε (πού… κατάντησε το ΠΑΣΟΚ μας),

Σʼ ευχαριστώ για την πρόσκλησή σου να στηρίξω το κόμμα μας και την παράταξή μας στις εκλογές της Κυριακής.
Γνωρίζεις, από τη συνεργασία μας στο παρελθόν, πόσο πολύ σε εκτιμώ ως άνθρωπο και ηγέτη, όπως γνωρίζεις καλά και πόσο εκτιμώ την Ελιά, που είναι και η βάση της υγιεινούς μεσογειακής διατροφής.
Θέλω να σε πληροφορήσω ότι κάνω ό,τι μου είναι δυνατόν για να στηρίξω αποφασιστικά την αξιέπαινη προσπάθειά σου.
Ήδη έχω στείλει στον Τσίπρα όλες τις προεκλογικές ομιλίες του πατέρα μου και απʼ ό,τι βλέπεις, τις χρησιμοποιεί συστηματικά και μάλιστα μέχρι αηδίας…
Έχει υιοθετήσει επίσης την ιδέα του δημοψηφίσματος, που εμείς δεν μπορέσαμε τελικά να κάνουμε και το οποίο, όπως θυμάσαι, είχε αποσπάσει τόσα… ευνοϊκά σχόλια στις Κάννες, αλλά και την πεποίθηση ότι «λεφτά υπάρχουν» τα οποία μοιράζει ήδη σε μισθωτούς και συνταξιούχους αφειδώς!
Αλλά και με τον Φώτη έχω πολυ καλές σχέσεις.
Τον έχω μάλιστα πλαισιώσει με μια σειρά ικανούς συνεργάτες μου – θα τους θυμάσαι, ήταν ΠΑΣΟΚ παλιότερα – οι οποίοι, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, θα τον κάνουν να βλέπει την ευρωβουλή με τα κυάλια…
Ά, να μην ξεχάσω να σου πω ότι το τελειωτικό χτύπημα στον Κουβέλη θα το καταφέρω από Δευτέρα, όπου πρόκειται να ανακοινώσω μαζί του την ανασυγκρότηση της μεγάλης κεντροαριστεράς!
Δεν ξεχνάω φυσικά και τους φίλους μου στο ΠΑΣΟΚ, που τους προτρέπω να θυμίζουν συνέχεια ότι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και όχι Ελιά, για να μην δημιουργηθεί κάποια παρανόηση στους πολίτες που μπορεί να σκεφτούν να μας ψηφίσουν…

Αγαπητέ πρόεδρε (τρελαίνομαι… κάθε φορά που το γράφω),
Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περιοριστώ μοναχά στις ενέργειες αυτές, αλλά θα κάνω ακόμα πιο αποφασιστικές κινήσεις στήριξης της παράταξής μας!
Ήδη σκέφτομαι να φωτογραφηθώ, σήμερα κιόλας, πίνοντας ουζάκι και τσιμπώντας συμβολικά μια ελιά…
Δεν θέλω να σε κουράσω άλλο, Βαγγέλη μου.
Κουράγιο και καλή επιτυχία σου εύχομαι από καρδιάς…
Να σου θυμίσω μόνο ότι αύριο το βράδυ θα εμφανιστώ στο Ζάππειο κατά τις 10 και θα ζητήσω εκλογές για την αλλαγή της ηγεσιας..
Πολλά φιλιά – δικός σου πάντα
Γεώργιος Ανδρέα Γεωργίου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top