Το Σύνθημα της Ημέρας

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έσωσε!

sinthima-1

Η «Μεταρρύθμιση» κάνει σήμερα τη βαθιά αυτοκριτική της για τη λαθεμένη πολιτική που ακολούθησε τα τρία τελευταία χρόνια και την αδυναμία της να κατανοήσει τη σωτήρια για τη χώρα πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χάρη στην οποία η Ελλάδα κατάφερε να βγει από την οικονομική κρίση και να χαράξει μια νέα μεταρρυθμιστική πορεία που την οδηγεί στην απόλυτη οικονομική ευτυχία.

ΖΗΤΩ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top