Το Σύνθημα της Ημέρας

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ- ΠΑΠΑΡΗΓΑ;

Εδώ παπάς, εκεί παπάς…

Εδώ παπάς, εκεί παπάς…

.

 

.

Ο ύ τ ε    Μ ε λ α ν σ ό ν,    ο ύ τ ε    Ο λ ά ν τ ;

.

Η πρόταση του Αλέξη για την ανάδειξη της Αλέκας στην πρωθυπουργία της Ελλάδας, έρχεται, μετά την πρόταση Βενιζέλου για την ανάδειξη του Σαμαρά στην ίδια θέση, να περιπλέξει ακόμα περισσότερο το πολιτικό σκηνικό της επόμενης μέρας.
Οι πολίτες παρακολουθούν έκπληκτοι τα νέα, πρωτόγνωρα, ήθη των πολιτικών μας, όπου, οι προσωπικές φιλοδοξίες κάνουν στην άκρη και ο ένας προτείνει τον αλλον συνάδελφό του!
Η, ηδη απίστευτη συγχιση που επικρατεί, επιτείνεται, καθώς όσοι θα ψηφισουν ΠΑΣΟΚ κινδυνεύουν να βγάλουν πρωθυπουργό τον Σαμαρά και οσοι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, την Παπαρήγα…
Με αγωνία αναμένεται και η τελική απάντηση της Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., η οποία, ενώ εδήλωσε άμεσα ότι δεν είναι Μελανσόν, έχει αποφύγει, μέχρι στιγμής να δηλώσει αν αποδεχεται να γίνει Ολάντ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top