Το Σύνθημα της Ημέρας

ΠΑΩ ΣΤʼ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΔ… ΠΑΩ ΣΤʼ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Επιτέλους, σχολεία… κομματικής ιστορίας!

Επιτέλους, σχολεία… κομματικής ιστορίας!

.

 

.

Αφού αποσύρθηκε το βιβλίο της ΣΤʼ Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση,
(η τότε υπουργός της ΝΔ, Μαριέτα Γιαννάκου, δεν εξελέγη βουλευτής μετά την… απαράδεκτη θέση της ότι «τα βιβλία ιστορίας τα γράφουν ιστορικοί») ερώτηση κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο βιβλίο που γράφει ότι το ΕΑΜ δημιουργήθηκε με… πρωτοβουλία των Άγγλων!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ…
ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top