Το Σύνθημα της Ημέρας

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ!

Η… συνέχεια της ιστορικής μας διαδρομής!

Η… συνέχεια της ιστορικής μας διαδρομής!

.

 

.

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – αρχαίος ιστορικός

– Απόφθεγμα:
«Δεν υπάρχει τίποτε πιό δύσκολο από το να κατευθύνεις έναν άνθρωπο που ευημερεί, ενώ είναι πάρα πολύ εύκολο να επιβληθείς σε κάποιον που δυστυχεί».

– Σημαντικότερα έργα του:
«Βίοι παράλληλοι» και «Ηθική»

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – αντικαπιταλιστής τραγουδιστής

– Απόφθεγμα:
«Μιλάμε για τη φασιστική Χρυσή Αυγή, αλλά δεν λέμε κουβέντα για το φασισμό να σου παίρνουν, με το έτσι θέλω, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Αυτό τι είναι, δεν είναι χούντα, ή, ακριβέστερα, καπιταλιστική χούντα;»

– Σημαντικότερα έργα του:
«Αχ κορίτσι μου» και «Δεν είμαι θεός»

ΗΤΑΝ…  ΛΑΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΚΑΙ  ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
ΟΤΑΝ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΜΩΡΑ (και τα μαύρα λεφτά) ΗΤΑΝ  ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top