Το Σύνθημα της Ημέρας

Προς τον σύντροφο ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ Βρυξέλλες

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη!

Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη!

.

 

.

Σύντροφε Φώτη,

Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψεις επιτέλους -και συ προσωπικά και η ΔΗΜΑΡ – τη συμβιβασμένη και καταστροφική για τη χώρα μας γραμμή της δήθεν ανάγκης να ξεπεραστεί η κρίση, παραμένοντας μέσα στην Ευρώπη και την ευρωζώνη!

Ήρθε η ώρα νʼ ακουστεί, μέσα στο ευρω-άντρο που βρίσκεσαι, η επαναστατική φωνή της Καμμένης Ριζοσπαστικής Αριστεράς, που δεν μπορεί πλέον να φιμωθεί!

Ήρθε η ώρα να καταλάβουν ότι είναι καιρός, ή να αποδεχτούν τα δίκαια αιτήματά μας, ή να τα μαζεύουν και να φεύγουν από την Ελλάδα!

Τα ανυποχώρητα – και minimum – αιτήματά μας είναι:

– Καταγγελία όλων ανεξαίρετα των μνημονίων και αναστολή της ισχύος τους, μέχρι την οριστική επαναδιαπραγμάτευσή τους, ώστε να σκιστούν και να πεταχτούν στα σκουπίδια!
– Αφαίρεση των μέχρι στιγμής δανείων από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις που δικαιούμαστε και άμεση καταβολή των υπολοίπων στη χώρα μας!
– Ακύρωση όλων των επενδύσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν – καταστροφή όσων βρίσκονται σε εξέλιξη!
– Μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς κατά τον Ιούνιο και της απεργίας της
Πρωτομαγιάς κατά τον Ιούλιο!
– Κλείσιμο των ψιλικατζίδικων και τις Τετάρτες!
– Άμεση επαναπρόσληψη των 2 επίορκων που απολύθηκαν παράνομα και
αντισυνταγματικά τον τελευταίο μήνα!
– Καθιέρωση του νέου μας νομίσματος – της «ευρωδραχμής» – που θα συνδιάζει τη σταθερότητα του ευρώ, με την ανάγκη υποτίμησης της δραχμής!

Αγαπητέ Φώτη,

Ήρθε η ώρα να γίνεις επιτέλους πραγματικός αριστερός και να τα πεις έξω από τα δόντια στʼ αφεντικά της τρόικας. Να καταλάβουν ότι εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε-γέλασε…
Και σε περιμένουμε να επιστρέψεις θριαμβευτής και να δώσεις μια αποκλειστική συνέντευξη, την Κυριακή το βράδυ, στον αγωνιστή δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, όπως έκαναν ήδη, ο Μανώλης Γλέζος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Αλέκος Παναγούλης!

.

ΤΙΣ  ΔΙΚΕΣ  ΜΑΣ  ΤΖΑΜΠΑ  ΤΡΕΛΛΕΣ – ΦΩΝΑΞΕ  ΤΕΣ  ΣΤΙΣ  ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

.

Με αριστερο- ακροδεξιούς χαιρετισμούς
ΚΡΑ (Καμμένη Ριζοσπαστική Αριστερά)

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top