Το Σύνθημα της Ημέρας

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε.!

ΚΑΠΑ-ΚΑΠΑ-Ε  ΤΟ  ΚΟΜΜΑ  ΣΟΥ  ΛΑΕ!

ΚΑΠΑ-ΚΑΠΑ-Ε  ΤΟ  ΚΟΜΜΑ  ΣΟΥ  ΛΑΕ!

.

 

.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ  ΤΟΥ  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΩΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ – ΠΡΟΔΟΤΩΝ
ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ  ΚΑΙ  ΔΕΞΙΩΝ  ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ  1968 – 2013 (ΚΑΙ… ΕΠΕΤΑΙ)!

Αγαπητοί συντροφοι, που θα διαγραφείτε στο 19ο Συνέδριο του τιμημένου ΚΚΕ.
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας υποδεχόμαστε σήμερα στο σύλλογό μας.
Ξαναθυμόμαστε μαζί σας τα… όμορφα χρόνια, όταν εσείς μας διαγράφατε για τους ίδιους λόγους που σας διαφράφουν σήμερα εσάς!
Έτσι κι εμείς διαγράψαμε κάποτε, για τους ίδιους λόγους, κάποιους άλλους!
Είστε ένας νέος, δυναμικός κρίκος στην αλυσίδα των αδίστακτων κι επικίνδυνων προδοτών που υπονομεύουν από τα μέσα το Κόμμα της εργατικής τάξης.
Κι εσείς, όπως και όλοι εμείς, «υιοθετείτε εχθρικές αντιλήψεις για το κόμμα», «δίνετε όπλα στον αντίπαλο για να χτυπάει το κόμμα».
Διαπιστώνετε «δυσκολίες τεράστιες, μέχρι και αξεπέραστες, στη συνέχιση του μοναχικού δρόμου» – λέτε και… υπάρχουν και άλλοι δρόμοι – και δεν διστάζετε να εκφράσετε την συκοφαντική, για την μαρξιστικολενινιστική θεωρία, κατηγορία ότι «πλησιάζουμε τον σοσιαλισμό μόνο ως αντικατοπτρισμό»!
Είναι φανερό ότι τα επικριτικά άρθρα σας στον – πλούσιο όπως πάντα – προσυνεδριακό διάλογο, είναι «καρμπόν» και εκφράζουν «ομολογημένους και ανομολόγητους πλην φανερους στόχους»!
Για μια ακόμα φορά, καλωσήλθατε και καλή σταδιοδρομία στη νέα σας ντροπιαστική προδοτική πορεία. Ο σύλλογός μας θα σταθεί στο πλάι σας, για ότι οδηγίες χρειαστείτε, μέχρι την πλήρη προσαρμογή σας στην εκτός δημοκρατικού συγκεντρωτισμού πραγματικότητα…

ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  –  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ  ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΙ!

Το  Προεδρείο του  ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.ΠΡΑ.ΠΡΟ.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top