Το Σύνθημα της Ημέρας

Στα χέρια του Θ. Καρτερού η «Μεταρρύθμιση»

sinthima 170719b

«Η Διεύθυνση του ηλεκτρονικού περιοδικού www.metarithmisi.gr εζήτησε χθες από τον κ. Θανάση Καρτερό, ο οποίος διετέλεσε επί δεκαετίες μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πιστός μας σύντροφος στους μεγάλους κοινούς αντιϊμπεριαλιστικούς αγώνες και πρώτος διευθυντής «στο Κόκκινο» 105,5 FM, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων της Μεταρρύθμισης.
Ο κ. Καρτερός απεδέχθη προθύμως την πρόταση»

ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top