Το Σύνθημα της Ημέρας

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ – ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ!

Κυρίες και κύριοι,

Κυρίες και κύριοι,
Η τριήμερη επικοινωνιακή υπερπαραγωγή «Μονομαχία στην Ελ Βουλή», σε σκηνοθεσία Αλέξη Τσίπρα, έλαβε τέλος.
Δεκάδες πρωταγωνιστές και κομπάρσοι παρήλασαν στον τηλεοπτικό σας… καθρέφτη, σε έναν ανεπανάληπτο διαγωνισμό κοκορομαχιών και μπουρδολογίας.
Χούντες… έπεσαν, φυλακές… χτίστηκαν, μονομαχίες…κλείστηκαν, εξυπναδισμοί… περίσσεψαν!
Ο δικομματισμός επιβεβαιώθηκε και πάλι σαν η μόνη σταθερή και διαχρονική… αξία της πολιτικής μας ζωής… παρόντων των υπολοίπων!
Από σήμερα τα κεφάλια μέσα πάλι, στην καθημερινότητα της κρίσης…

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ, ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top