Το Σύνθημα της Ημέρας

Του ’Ελληνα ο τράχηλος τον νόμο δέν σηκώνει !

«Νομοθεσία»: περιττή ενασχόληση της Βουλής (λεξικό Μπαμπινιώτη)

«Νομοθεσία»: περιττή ενασχόληση της Βουλής (λεξικό Μπαμπινιώτη)

.

 

.

Μετά την πάταξη της φοροδιαφυγής, το άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων, την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Μαρκόπουλο και την απαγόρευση του καπνίσματος, νέος μεγάλος θρίαμβος της πολιτείας, στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αυτή τη φορά!

.

Ο νόμος για τα Πανεπιστήμια θα εφαρμοστεί ΑΥΣΤΗΡΑ, αφού προσαρμοστεί στα γούστα των πρυτανικών αρχών και χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα στην συνεχή χρηματοδότηση όσων ιδρυμάτων δεν τον εφαρμόζουν…

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top