Το Σύνθημα της Ημέρας

Το θέατρο του βαρουφαλόγου…

Central event of the DiEM25 political movement at Sporting Basket Arena, in Athens, on May 19, 2017. / Κεντρική εκδήλωση του πολιτικού κινήματος DiEM25 στο Κλειστό Γήπεδο Σπόρτιγκ στην Αθήνα, 19 Μαΐου 2017.

Έγινε υπουργός οικονομικών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επειδή ο Τσίπρας
τον διαβεβαίωσε ότι δεν θα εφαρμόσει το προεκλογικό του πρόγραμμα.

ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top