Το Σύνθημα της Ημέρας

ATHENS VOICE Χρόνια πολλά!

cover_15_years_amviva

Διαβάζουμε στο EDITO του Φώτη Γεωργελέ στο επετειακό τεύχος που λάβαμε κι ευχαριστούμε πολύ:
«Συνταξιδιώτες σ’ αυτό το ταξίδι των 15 χρόνων, σας ευχαριστούμε που είσαστε μαζί μας. Όλους, ακόμα κι αυτούς που δεν ξέρουμε. Να προσέχετε τον εαυτό σας, να είμαστε όλοι καλά για να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι και τα επόμενα 15 χρόνια. Μείνετε συντονισμένοι. Η περιπέτεια συνεχίζεται»

Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top